Menu
Kolacja serwowana
Zupa
Krem z wędzonych białych warzyw z orzechami
Danie główne
Kulebiak z dziczyzną, szpinak, grzyby, jeżyna
Deser
Tarta z figą i orzechami
Bufet ciepły
Filet z indyka wolno gotowany z grzybami i szpinakiem
Poliki wieprzowe duszone w czerwony winie
Dorsz pieczony z czosnkiem i pomidorami koktajlowymi
Buraczki z miodem pitnym
Brokuł z beszamelem
Kremowe ziemniaki puree z koperkiem
Kopytka z ziołami
Ciemny sos
Żurek
Bufet słodki
Wybór deserów i ciast z naszej cukierni
Bufet zimny
Pate z wątróbki drobiowej z galaretką porzeczkową
Tatar wołowy
Wędzony pstrąg z majonezem pietruszkowym
Kotleciki rybne z sosem tatarskim
Sałatka z pieczonych warzyw i lokalnego sera
Sałaty z kurczakiem i dressingiem cytrusowym
Pieczony rostbef z kaparami
Pieczywo
W cenie menu:
Woda mineralna niegazowana z cytryną
Soki owocowe (pomarańczowy i jabłkowy)
Kawa i herbata w formie bufetu
Skrócona karta alkoholi do zakupu w naszym barze:
- Wódka Bulbash 0,5l: 45PLN
- Whisky Ballantines 0,7l: 80PLN
- Whisky Jack Daniels 0,7l: 110PLN
- Wino wytrawne białe 0,7l: 40PLN
- Wino wytrawne czerwone 0,7l: 45PLN
- Wino musujące 0,75l: 40PLN
- Piwo alkoholowe i bezalkoholowe 0,33l: 8PLN
- Napoje gazowane (Coca-Cola, Fanta, Sprite) 0,25l: 6PLN za sztukę
Nie można wnosić własnego alkoholu.
Specjalna oferta na nocleg w Hotelu Sezony- 200PLN za pokój dwuosobowy
Rezerwacje i dodatkowe informacje: sezony@sezony.pl / tel. 61 10 10 417