Poza mięsem, znajdziecie w nim również dania wege. Na deser dwie słodkie pyszności oraz obowiązkowo nasze chrupiące pieczywo w nowej odsłonie.
MENU
Mięsa i dania wege na grilla
Porcja mięsa na burger wołowy 180g (doprawione, wstępnie ugotowane sous vide) - 13 zł
Żeberka wieprzowe w sosie barbecue - 55 zł/ kg (gramatura opakowania między 0,9 a 1,1 kg)
Wolno gotowany boczek wieprzowy z glazurą z whisky i miodu 500g/ paczka- 38 zł
Yakitori w trzech wersjach:
- mięso z nogi z kurczaka na patyku w sosie azjatyckim 500g opakowanie/ 4 patyki- 35 zł
- tofu marynowane na patyku w sosie azjatyckim – 0,5 kg/4 patyki- 24 zł
- krewetki na patyku w sosie azjatyckim 320g/ 4 patyki – 50 zł
Dodatki
Duńska sałatka ziemniaczana 500g - 16 zł
Pszenna bagietka z masłem z czosnkiem niedźwiedzim 350g – 11 zł/ szt
Mleczna bułka do burgerów- 3 zł/ szt
Bajgle- 3 zł/szt
Chałka - 9 zł/szt
Chleb pszenny ze słonecznikiem 600g - 8 zł/szt
Chleb pszenno – żytni 600g – 12 zł/ szt
Focaccia na zakwasie z rozmarynem i pomidorami 30x24 cm - 12 zł/szt
Ciasta (średnica 26 cm)
Kremowy sernik baskijski– Specjalność szefa kuchni! / 95 zł
Beza z kremem mascarpone i owocami / 80 zł
Zamówienia można składać do środy 29 kwietnia do godz. 17.00 na adres e-mail: sezony@sezony.pl .
Odbiór w dniach 1- 3 maja od godz. 12.00 – 17.00. Mięsa i sałatka pakowane są próżniowo.
Zapraszamy!