Walentynkowa Kolacja Degustacyjna
Przyjazd
Wyjazd

Walentynkowa Kolacja Degustacyjna

  1. Strona główna
  2. Hotel
  3. Aktualności
  4. Walentynkowa kolacja degustacyjna
21 sty 2020

Z okazji Święta Zakochanych zapraszamy Was do Restauracji Sezony na Walentynkową Kolację Degustacyjną z nastrojową muzyką na żywo. 

W czasie tego wyjątkowego wieczoru czeka na Was unikalny 4- daniowy set potraw przygotowanych przez naszego szefa kuchni. Wieczór umili jazzowy duet kobiecego głosu i męskiego piano. Zaśpiewa Julia Jędrzejczak.

Menu

Aperitif
Kieliszek Prosecco

Przystawka
Terrina z królika, burak duszony w miodzie, piklowana dynia

Danie główne ryba
Skrei confitowany w maśle, kalarepa, consome podwędzane

Danie główne mięso
Pierś kaczki pieczona na korpusie, jabłko, miód lawendowy

Deser
Różowa czekolada, maliny w cukrze, wanilia

Przy wcześniejszym zgłoszeniu pzygotujemy dla Was również wersję wegetariańską.

  • Termin: 14.02.2020 (piątek), start o godz. 19.00
  • Koszt udziału w kolacji to 150 zł od osoby.
  • Specjalna oferta na nocleg- 200 zł za pokój dwuosobowy ze śniadaniem.
  • Rezerwacja miejsc pod numerem telefonu 61 10 10 417
Zobacz na mapie
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter i bądź na bieżąco z naszymi promocjami i ofertami specjalnymi.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij