W czasie tego wyjątkowego wieczoru czeka na Was unikalny 4- daniowy set potraw przygotowanych przez naszego szefa kuchni. Wieczór umili jazzowy duet kobiecego głosu i męskiego piano. Zaśpiewa Julia Jędrzejczak.
Menu
Aperitif
Kieliszek Prosecco
Przystawka
Terrina z królika, burak duszony w miodzie, piklowana dynia
Danie główne ryba
Skrei confitowany w maśle, kalarepa, consome podwędzane
Danie główne mięso
Pierś kaczki pieczona na korpusie, jabłko, miód lawendowy
Deser
Różowa czekolada, maliny w cukrze, wanilia
Przy wcześniejszym zgłoszeniu pzygotujemy dla Was również wersję wegetariańską.
- Termin: 14.02.2020 (piątek), start o godz. 19.00
- Koszt udziału w kolacji to 150 zł od osoby.
- Specjalna oferta na nocleg- 200 zł za pokój dwuosobowy ze śniadaniem.
- Rezerwacja miejsc pod numerem telefonu 61 10 10 417