Oferta obejmuje:
- nocleg w komfortowych pokojach 1- lub 2-osobowych
- śniadanie
- dostęp do wi-fi
- bezpłatny parking
- 2-daniową obiadokolację z sezonowego menu (danie główne + zupa lub deser):
Zupa:
Rosół drobiowo - wołowy z ziołowymi lanymi kluskami oraz ziołami lub
Zupa krem z dyni z dressingiem z orzechów
Danie główne:
Gnocchi z sosem z karmelizowaną śmietaną, grzybami, tymiankiem i orzechami lub
Devolay tandoori podawany z sosem mole, pieczonymi ziemniakami, colesławem z jarmużu lub
Burger wołowy z karmelizowaną cebulą, serem bursztyn, domowym BBQ, boczkiem, kiszonym ogórkiem oraz frytkami
Deser:
Kremowy sernik tradycyjny z czarną porzeczką lub
Mus czekoladowy z powidłami śliwkowymi, kwaśną śmietaną i kruchym ciastkiem
Istnieje możliwość wynajęcia salki konferencyjnej za dodatkową opłatą 250 zł/dzień - wymaga wcześniejszej rezerwacji.