Zachęcamy do zapoznania się z menu cateringu wielkanocnego:
Zupy
- Rosół z pieczonej kaczki/ 1l - 42,00 zł
- Żur na domowym zakwasie z biała kiełbasą/ 1l - 48,00 zł
Zimne przekąski
- Pasztet wieprzowo- wołowy/ 1kg - 65,00 zł
- Konfitura z żurawiny/ 0,5kg - 35,00 zł
- Konfitowane ozorki wieprzowe/ 1kg - 60,00 zł
- Sos tatarski/ 0,5kg - 45,00 zł
- Sałatka jarzynowa/ 1kg - 33,00 zł
Dania główne
- Wolno gotowana szynka lub schab/ 1kg - 60,00 zł
- Zapiekanka pasterska (wołowo-wieprzowa)/ 1kg - 50,00 zł
- Konfitowana noga z kaczki/ 1szt - 18,00 zł
- Domowa biała kiełbasa surowa/ 1kg - 33,00 zł
Słodkie wypieki
- Babka czekoladowa z praliną orzechową - 75,00 zł
- Mazurek kajmakowy z prażonymi migdałami - 85,00 zł
- Mazurek z karmelizowaną białą czekoladą - 90,00 zł
- Sernik z białą czekoladą/ 1.5kg - 100,00 zł
Pieczywo
- Chleb pszenny ze słonecznikiem/ 0.6kg - 8,00 zł
- Chleb pszenżyto/ 0.6kg - 8,00 zł
- Chałka/ 0.5kg - 9,00 zł
Na Wasze zamówienia czekamy do 7 kwietnia pod nr telefonu 61 10 10 417 lub e-mail: sezony@sezony.pl . Odbiór dań będzie możliwy w sobotę 11 kwietnia od godziny 12.00 do 16.00. Zapraszamy!