Kolacja odbędzie się 2 października (piątek) o godz. 19.30.
Menu przedstawia się następująco:
I. Podwędzany burak, porzeczka, syrop klonowy, nerkowiec
II. Okoń morski, verjus, cytrusy, mięta
III. Troć, kalafior, grzyby, kawior z pstrąga
IV. Przepiórka, czarny czosnek, miód, kwiaty
V. Francuski kurczak, gorzka czekolada, orzechy, kolendra
VI. Jogurt, werbena cytrynowa, ogórek, jalapeno
VII. Pudding daktylowy, mleko skondensowane, czarny sezam
Na życzenie nasz zespół sommelierów zaproponuje Wam odpowiedni wine pairing.
Koszt kolacji to 160 zł od osoby.
Rezerwacje miejsc przyjmujemy pod numerem telefonu 61 10 10 417 lub e-mail sezony@sezony.pl Ilość miejsc jest ograniczona, więc prosimy o kontakt z wyprzedzeniem.