MENU SERWOWANE
WARIANT I
145 PLN / os.
POWITANIE
holenderski śledź matias – podwędzany, po kaszubsku
dorsz po grecku
sałatka ziemniaczana z truflą
ZUPA (jedna do wyboru dla wszystkich gości)
barszcz z uszkami lub bulion grzybowy z lanymi kluskami
DANIE GŁÓWNE
pieczony karp z sosem grzybowym i puree ziemniaczanym
DESER
ciasto śliwkowe a’la sticky toee, pudding z sosem muscovado i bitą śmietaną
W CENIE MENU:
woda niegazowana z cytryną w karafkach
dekoracja stołu
(biały obrus, serwetki materiałowe, dekoracje świąteczne, świeczki)
kawa / herbata w bufecie
CENA NIE OBEJMUJE:
dodatkowych zamówień na napoje oraz alkohole
service fee 10 %
WARIANT II
180 PLN / os.
POWITANIE
holenderski śledź matias – podwędzany, po kaszubsku
dorsz po grecku
sałatka ziemniaczana z truflą
ZUPA (jedna do wyboru dla wszystkich gości)
barszcz z uszkami lub bulion grzybowy z lanymi kluskami
DANIE GŁÓWNE
francuski kurczak kukurydziany a’la wellington z truflami,
szpinak z czosnkiem, puree ziemniaczane, ciemny sos z winem Madera
DESER
ciasto śliwkowe a’la sticky toee, pudding z sosem muscovado i bitą śmietaną
W CENIE MENU:
woda niegazowana z cytryną w karafkach
dekoracja stołu
(biały obrus, serwetki materiałowe, dekoracje świąteczne, świeczki)
kawa / herbata w bufecie
CENA NIE OBEJMUJE:
dodatkowych zamówień na napoje oraz alkohole
service fee 10 %
MENU PODAWANE NA PÓŁMISKACH
WARIANT I
Cena 170 PLN / os.
POWITANIE
holenderski śledź matias – podwędzany, po kaszubsku
dorsz po grecku
sałatka ziemniaczana z truflą
ZUPA (jedna do wyboru dla wszystkich gości)
barszcz z uszkami lub bulion grzybowy z lanymi kluskami
DANIE GŁÓWNE - (2 porcje / os.)
karp pieczony
chrupiące pierogi z kapustą i grzybami
kulebiak z duszoną wieprzowiną
konfitowana noga kaczki
DODATKI
pyzy
pieczone ziemniaczki
kapusta modra z przyprawami korzennymi i śliwką
buraki z miodem i przyprawami korzennymi
duszona kapusta kiszona z grzybami
DESER
(2 rodzaje ciast do wyboru, > 30 os. możliwość wyboru 3 rodzajów)
piernik z powidłami
strucla makowa
sernik z marcepanem i skórką pomarańczową
torcik makowy z kremem kawowym i wiśniami
W CENIE MENU:
woda niegazowana z cytryną w karafkach
kawa / herbata w bufecie
dekoracja stołu
(biały obrus, serwetki materiałowe, dekoracje świąteczne, świeczki)
CENA NIE OBEJMUJE:
dodatkowych zamówień na napoje oraz alkohole
service fee 10 %
WARIANT II
Cena 190 PLN / os.
POWITANIE
holenderski śledź matias – podwędzany, po kaszubsku
dorsz po grecku
sałatka ziemniaczana z truflą
ZUPA (jedna do wyboru dla wszystkich gości)
barszcz z uszkami lub bulion grzybowy z lanymi kluskami
DANIE GŁÓWNE - (2,5 porcji / os.)
karp pieczony
chrupiące pierogi z kapustą i grzybami
kulebiak z duszoną wieprzowiną
konfitowana noga kaczki
DODATKI
pyzy
pieczone ziemniaczki
kapusta modra z przyprawami korzennymi i śliwką
buraki z miodem i przyprawami korzennymi
duszona kapusta kiszona z grzybami
DESER
(2 rodzaje ciast do wyboru, > 30 os. możliwość wyboru 3 rodzajów)
piernik z powidłami
strucla makowa
sernik z marcepanem i skórką pomarańczową
torcik makowy z kremem kawowym i wiśniami
W CENIE MENU:
woda niegazowana z cytryną w karafkach
kawa / herbata w bufecie
dekoracja stołu
(biały obrus, serwetki materiałowe, dekoracje świąteczne, świeczki)
CENA NIE OBEJMUJE:
dodatkowych zamówień na napoje oraz alkohole
service fee 10 %