Oczywiście w Sezony. Restauracja. Hotel przy Topolowej 25 w Trzeku.
1.03.2025
Start imprezy o godzinie 20:00
Planowany koniec o godzinie 3:00.
3-daniowa kolacja serwowana:
Krem porowo-ziemniaczany / boczek
Danie Główne:
Polik wołowy z musztardą / karmelizowany burak / puree / sos lub
Łosoś / gratin / brokuł / sos cytrynowy
Deser:
Mini Daquise
Tatar wołowy
Gravlax z pstrąga tęczowego / sos / koper włoski / cytrusy
Niemiecka sałatka ziemniaczana
Sałatka z cukinii z ziołami
Pate z pumperniklem
Zimne nóżki / sos tatarski
Sałatka grecka
Sałatka z palonych warzyw
Golonki po bawarsku
Kapusta zasmażana
Szare kluski
Indyk w sosie
Warzywa smażone
Gratin ziemniaczane
Ziemniaczki z masłem
Tajskie z ciecierzycą
Sandacz
Cykoria z sosem z pachnotki i blue
Żurek z białą kiełbasą
Ptyś
Panna cotta
Opera
Sernik
630 pln / para
*w cenie butelka wódki lub wina (do wyboru: białe lub czerwone)
DJ Niesforny
Zarezerwuj uczestnictwo bezpośrednio w Sezonach:
ul. Topolowa 25, Trzek
Zadzwoń do nas:

Napisz:
